Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

dialyseverpleegkundige in opleiding (156)

Geplaatst op: 19-05-2017
Verloopt op: 02-06-2017

uur per week

In Franciscus Gasthuis & Vlietland is binnen de afdeling Dialyse, een vacature ontstaan voor de functie van dialyseverpleegkundige in opleiding voor 24-32 uur per week.

Functie-informatie

Het dialysecentrum van het Franciscus Gasthuis, gehuisvest op de 11e etage, biedt de mogelijkheid om driemaal daags (maandag t/m zaterdag) 44 patiŽnten te dialyseren (hemodialyse). Daarnaast begeleidt het dialysecentrum patiŽnten bij het zelf uitvoeren van CAPD (peritoneaal dialyse). Het centrum is opgesplitst in 4 hemodialyse-units met 9 tot 12 plaatsen per unit die 'bemand' worden door 2 teams en een CAPD unit met een apart team. De afdeling beschikt over de modernste faciliteiten en dialyseapparatuur. Vak ontwikkeling vinden wij in ons centrum een belangrijk aspect en bieden daarvoor de nodige faciliteiten. Het team van verpleegkundigen en nefrologen werken daar enthousiast aan mee. Ons centrum is sinds 2004 HKZ gecertificeerd. De huidige diensten zijn van 07.00 - 15.30, 12.30 - 21.00 en van 14.30 - 23.00 uur (de laatste dienst is momenteel niet in gebruik) van maandag t/m zaterdag daarnaast werken we met bereikbaarheidsdiensten. Binnen de afdeling staat kwaliteit van werken en optimale aandacht voor onze chronische patiŽnten centraal. Kortom een kans voor verpleegkundigen om binnen een prima werksfeer hoogstaande specialistische zorg te bieden en je daarin te ontwikkelen. Twee keer per jaar start de theoretische opleiding tot dialyseverpleegkundige. De theorieopleiding duurt 15 maanden daarnaast werk je in de praktijk. Het is mogelijk de opleiding in deeltijd te volgen, dan duurt de opleiding 18 maanden. Bij aanstelling krijg je een contract voor de duur van de opleiding. Het diploma A verpleegkunde is een functie eis. Door de praktische en theoretische opleiding zorgen we dat je het vak van dialyseverpleegkundige in al zijn facetten leert. Om je in je ontwikkeling te stimuleren wordt je gedurende het opleidingstraject gekoppeld aan een vaste werkbegeleider die er voor zorgt dat je de gelegenheid krijgt om je kwaliteiten optimaal in te zetten en te ontwikkelen. Na diplomering volgt functionele inschaling dialyseverpleegkundige.

Functie-eisen

Als dialyseverpleegkundige in opleiding ben je leergierig, nieuwsgierig en wil je concreet bijdragen aan verpleeginhoudelijke ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde op mbo of hbo -niveau (kwalificatieniveau 4/5). Je bent empathisch, geduldig, professioneel en voelt je betrokken. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig. Je bent een echte 'teamplayer' maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 45, max. Ä 2.960,- bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en fietsregeling;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;
  • een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest, stoelmassages en activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicolette de Haan, afdelingsmanager, 010-4617326 of ťťn van de teammanagers telefoonnummer 010-461 61 61 (pieper 13415).

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina