Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

doktersassistent - Franciscus Vlietland (139)

Geplaatst op: 02-05-2017
Verloopt op: 30-06-2017

24 uur per week

In Franciscus Vlietland zijn binnen de polikliniek Cardiologie twee vacatures ontstaan voor de functie van doktersassistent voor 24 uur per week.

Afdelingsinformatie

Op de polikliniek Cardiologie van het Franciscus Vlietland zijn momenteel 3 baliemedewerkers werkzaam en 5 doktersassistenten. De cardiologen, pacemakertechnici en hartfalenverpleegkundigen houden spreekuren op de polikliniek Cardiologie. Het secretariaat en de Hartfunctieafdeling bevinden zich ook op de polikliniek Cardiologie, waar hartfunctielaboranten en echocardiografisten werkzaam zijn.

Functie-informatie

Als doktersassistent ontvang je de patiŽnten aan de balie, je staat patiŽnten telefonisch te woord en je maakt de ECG's voor patiŽnten, die op het spreekuur komen. Daarnaast werk je nauw samen met de medewerkers van het hartfunctieteam en de cardiologen. Samen met je team streef je ernaar optimale zorg te bieden aan de patiŽnt binnen de mogelijkheden die onze organisatie kan bieden. Je komt te werken in een team dat als kernwaarden heeft: betrokkenheid, klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

Functie-eisen

Een doktersassistent, die hart heeft voor haar vak. Je bent goed in multi tasken en bent stressbestendig. Je beschikt over een service gerichte werkhouding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je houdt van afwisseling en je bent een echte 'teamplayer' maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over een goed inlevingsvermogen en een groot probleemoplossend vermogen. Je kijkt kritisch naar eigen functioneren en bent flexibel inzetbaar. Je staat open om op beide ziekenhuislocaties werkzaam te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 35, max. Ä 2.567,00, bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en fietsregeling;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;
  • een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest, stoelmassages en activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sonja Robertus, afdelingsmanager, 010-8931296.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina