Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

apothekersassistent (VTGM) - Franciscus Vlietland (131)

Geplaatst op: 21-04-2017
Verloopt op: 02-06-2017

uur per week

Omdat jij begrijpt dat je werken in de zorg altijd samen doet In Franciscus Vlietland (Schiedam) is binnen de ziekenhuisapotheek een vacature ontstaan voor de functie van Apothekersassistent VTGM (productie/ bereiding) voor 28 - 36 uur per week.

Functie-informatie

De ziekenhuisapotheek van Franciscus Vlietland verleent farmaceutische zorg aan 350 klinische bedden en ca. 1400 verpleeghuisbedden bij diverse verpleeghuizen in de regio. Wij willen er voor zorgen dat onze patiŽnten de beste farmaceutische zorg krijgen. Dat doen we o.a. door het verbeteren van de medicatieveiligheid, door het invoeren van medicatieverificatie, het bereiden volgens GMPz en het werken met een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de professionele standaard BAZ. We werken met een professioneel, hecht en open team van 21 apothekersassistenten. Op termijn gaan de apothekersassistenten over beide ziekenhuislocaties (Franciscus Gasthuis) werken, wat het werk nog meer afwisselend en uitdagend maakt. Als apothekersassistent VTGM heb je een afwisselende en uitdagende baan. 'Achter de schermen' bereid jij voor elke patiŽnt de geneesmiddelen op maat en maak je deze voor toediening gereed. Je hebt geen direct contact met patiŽnten aan de balie maar werkt veel samen met collega apothekersassistenten, verpleegkundigen en medisch specialisten. Iedere apothekersassistent houd zich naast de 'reguliere' werkzaamheden ook bezig met een aandachtsgebied zoals PROAZ (het weegsysteem), contacten met de schoonmaak, onderhoud etc., afhankelijk van jouw affiniteit. In verband met de nieuwe zorgindeling over beide ziekenhuislocaties liggen er veel kansen in het verschiet waar jij een belangrijke rol in kan gaan spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het harmoniseren van werkwijzen en processen. Kortom: een uitdagende baan in een fijn team!

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste, gediplomeerde apothekersassistent (bij voorkeur met bereidingsmodule) en toe aan een nieuwe uitdaging. Je hebt bij voorkeur ervaring met VTGM/ bereiding van medicatie ůf je bent bereid om dit te leren. Je bent een echte teamspeler maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Samen met je collega's streef je naar klanttevredenheid en kwaliteit. Je bent flexibel, positief ingesteld, stressbestendig, nauwkeurig en bovenal enorm enthousiast.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 40 max. Ä 2.695,- bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en fietsregeling;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;
  • een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest, stoelmassages en activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Bentvelsen, afdelingsmanager Apotheek, 010-8935039.

Opmerkingen

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid. Bij veel reacties behouden wij ons het recht om de vacature vroegtijdig te sluiten.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina