Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

verpleegkundige MDL - Franciscus Gasthuis (122)

Geplaatst op: 20-04-2017
Verloopt op: 04-05-2017

32 - 36 uur per week

In Franciscus Gasthuis (Rotterdam) is binnen het Maag,-Darm,& Levercentrum een vacature ontstaan, voor de functie van verpleegkundige voor 32 tot 36 uur per week. Sinds 2013 is door de samenvoeging van klinische bedden, dagbehandeling, scopiekamers en de reiniging een MDL centrum ontstaan waar we trots op zijn. Hier bieden wij optimale zorgcontinuÔteit en kwaliteit voor onze MDL patiŽnten.

Afdelingsinformatie

Het MDL centrum valt binnen de zorgeenheid Interne Specialisme en bestaat uit een scopiecentrum (5 scopiekamers + 1 functiekamer en reinigingsruimte), 17 klinische bedden en 12 plaatsen dagbehandeling. Binnen de dynamische omgeving van het MDL centrum zet je je als verpleegkundige samen met gemotiveerde collega's in voor de totale zorg van opname tot ontslag. Je wordt ingezet binnen zowel de kliniek als dagbehandeling en ondersteunt de scopie binnen het MDL centrum.

Functie-informatie

Als verpleegkundige kun je naast de patiŽntenzorg ook de verantwoordelijkheid nemen voor een verpleegkundig aandachtsgebied. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan projecten om jezelf en het centrum verder te ontwikkelen. Er zijn bovendien verschillende scholingsmogelijkheden. Wij zoeken daarom enthousiaste collega's die een deskundige bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van onze zorg.

Functie-eisen

Je bent een zorgprofessional in hart en nieren. Je beschikt over een mbo- of hbo-diploma Verpleegkunde. Werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige is een pre en je hebt een sterke sterke affiniteit met het specialisme MDL. Je bent een echte teamplayer maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Je vindt het leuk om mee te denken over het afdelingsbeleid. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigenden. Je bent stressbestrendig en hebt een flexibele en positieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 45, max. Ä 2.960,00, bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en fietsregeling;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;
  • een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest, stoelmassages en activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit;

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne van der Meer, afdelingsmanager MDLC, tel.: 010-4616406.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina