Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

senior verpleegkundige MDL - Franciscus Gasthuis (100)

Geplaatst op: 23-05-2017
Verloopt op: 06-06-2017

36 uur per week

In Franciscus Gasthuis (Rotterdam) is binnen de afdeling Maag, Darm en Levercentrum, een vacature ontstaan voor de functie van senior verpleegkundige voor 36 uur per week.

Afdelingsinformatie

Afdelingsinformatie Begin 2013 zijn de deuren van het MDL-centrum op locatie Franciscus Gasthuis geopend. Door de samenvoeging van klinische bedden, dagbehandeling, scopiekamers en de reiniging in ťťn afdeling bieden wij optimale zorgcontinuÔteit en kwaliteit voor onze MDL patiŽnten. Het MDL-centrum valt binnen de zorgeenheid Interne Specialisme en bestaat uit een scopiecentrum (5 scopiekamers + 1 functiekamer en reinigingsruimte), 17 klinische bedden en 12 plaatsen dagbehandeling. Binnen de dynamische omgeving van het MDL-centrum zet je je als seniorverpleegkundige samen met gemotiveerde collega's in voor de coŲrdinatie van de totale zorg van opname tot ontslag. Je wordt ingezet binnen zowel de kliniek als dagbehandeling en ondersteunt de scopie binnen het MDL-centrum.

Functie-informatie

Als seniorverpleegkundige heb je een kritische inslag, die waarde hecht aan open communicatie en in staat is om procesmatig te denken. Naast de patiŽntenzorg heb je ook de verantwoordelijkheid voor verbetervoorstellen ten aanzien van het verbeteren van de kwaliteit van zorg en samenwerking. Je zet projecten op om het centrum verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

 • diploma verpleegkundige op hbo-niveau
 • sterke affiniteit met het specialisme MDL
 • ervaring als seniorverpleegkundige of vergelijkbare ervaring;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • goed kunnen plannen en organiseren;
 • stressbestendig en flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 50, max. Ä 3.363,00 bieden wij je daarom onder andere:

 • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en fietsregeling;
 • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;
 • een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest, stoelmassages en activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
 • fijne werksfeer en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne van der Meer, afdelingsmanager, 0104616406.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina