Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

deskundige infectiepreventie (085)

Geplaatst op: 18-05-2017
Verloopt op: 01-06-2017

36 uur per week

In Franciscus Gasthuis & Vlietland is, binnen de afdeling Infectiepreventie een vacature ontstaan voor de functie van deskundige infectiepreventie voor 36 uur per week.

Afdelingsinformatie

De afdeling Medische Microbiologie en Infectiepreventie (MMI) is een goed geoutilleerde afdeling en is opgebouwd uit de afdelingen Medische Microbiologie, Infectiepreventie en de Vaccinatiepoli. Binnen de Medische Microbiologie worden microbiologische onderzoeken uitgevoerd ten behoeve van de diagnostiek, therapie en preventie van infectieziekten. De afdeling Infectiepreventie ondersteunt het vormgeven en uitvoeren van het hygiŽne- en infectiepreventiebeleid binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland. Het management van de afdeling wordt vormgegeven door een gezamenlijk team van artsen-microbioloog, bedrijfskundig manager en teammanagers. Binnen de totale afdeling zijn ongeveer 65 medewerkers werkzaam, waarvan tien medewerkers binnen de afdeling Infectiepreventie werkzaam zijn. Binnen de afdeling Infectiepreventie werk je nauw samen met zes deskundigen infectiepreventie, waarvan ťťn teammanager. Tevens zijn aan de afdeling verbonden de deskundigen steriele medische hulpmiddelen en de deskundigen scopen reiniging en desinfectie. De afdeling wordt ondersteund door de medewerkers infectiepreventie. De afdeling wordt vakinhoudelijk aangestuurd door de arts-microbioloog met als aandachtsgebied infectiepreventie.

Functie-informatie

Als deskundige infectiepreventie ben je, samen met je collega's, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de organisatie op het gebied van infectiepreventie. Je bent betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het infectiepreventiebeleid. Daarnaast ben je bezig met het opsporen, registreren en analyseren van ziekenhuisinfecties en infectierisico's. Door het gevraagd en ongevraagd geven van instructies, adviezen en voorlichting draag je bij aan de preventie en bestrijding van ziekenhuisinfecties. Je neemt als deskundige infectiepreventie deel aan diverse ziekenhuiscommissies waaronder de Infectiepreventiecommissie.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste, CZO-gediplomeerde deskundige infectiepreventie en toe aan een nieuwe uitdaging. Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring als deskundige infectiepreventie. Ook als je belangstelling hebt om de opleiding tot deskundige infectiepreventie te volgen ťn een afgeronde HBO-opleiding in de gezondheidszorg hebt, nodigen we je uit om te solliciteren. Je bent een echte teamspeler maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Je streeft ernaar om specifieke vakkennis op medewerkers te kunnen overbrengen. Je bent flexibel, positief ingesteld, stressbestendig en nauwkeurig. Je bent inzetbaar op de beide locaties in Rotterdam en Schiedam.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen en inschaling in FWG 55, max. Ä 3.774,00, bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness en fietsregeling;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;
  • stoelmassages, een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest en regelmatig leuke activiteiten;
  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marina van As, teammanager Infectiepreventie, telefoonnummer: 010-8935437.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina