Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

apothekersassistent Klinische Dienstverlening (251)

Geplaatst op: 06-01-2017
Verloopt op: 02-06-2017

36 uur per week

Binnen Franciscus Gasthuis en Vlietland, locatie Vlietland is binnen de ziekenhuis-apotheek een vacature ontstaan, waarbij in eerste instantie een jaarcontract wordt aangeboden, voor de functie van apothekersassistent Klinische Dienstverlening voor 36 uur per week.

Afdelingsinformatie

De ziekenhuisapotheek verleent farmaceutische zorg aan 350 klinische bedden (locatie Vlietland) en tevens aan diverse verpleeghuisinstellingen in de regio (ca. 1400 verpleeghuisbedden). Wij willen er voor zorgen dat onze patiŽnten de beste farmaceutische zorg krijgen. Dat doen we o.a. door het verbeteren van de medicatieveiligheid, door het invoeren van medicatieverificatie, het bereiden volgens GMPz en het werken met een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de professionele standaard ZAS. In de apotheek zijn ongeveer 35 mensen werkzaam in diverse functies. De apothekersassistenten werken in 2 teams: klinische dienstverlening en productie. Op de afdeling klinische dienstverlening werk je in een team van ca. 10 collegaís. Samen met je collegaís ben je verantwoordelijk voor de geneesmiddelendistributie en de medicatiebewaking. Ook geef je informatie aan artsen en verpleegkundigen, zowel binnen het ziekenhuis als in de diverse aangesloten verpleeghuizen.

Functie-informatie

 • leveren farmaceutische patiŽntenzorg aan het ziekenhuis en een aantal instellingen in de regio;
 • verrichten van werkzaamheden t.b.v. de geneesmiddelendistributie en medicatiebewaking;
 • het uitvoeren van opname gesprekken met patiŽnten;
 • verstrekken van informatie aan artsen en verpleegkundigen;
 • bereiden en toedieninggereed maken van geneesmiddelen op naam patiŽnt;
 • verrichten beschikbaarheiddiensten;
 • verrichten productiewerkzaamheden.

Functie-eisen

 • diploma apothekersassistent op MBO-4 niveau;
 • relevante werkervaring, bij voorkeur in een ziekenhuis;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • flexibel;
 • ervaring met automatisering;
 • klantgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

SalariŽring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling geschiedt in FWG 40 waarbij het salaris afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal Ä 2.695,00 bruto per maand bedraagt.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer M. Bentvelsen, teamleider Apotheek, telefoonnummer 010-8935039.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina