Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

kinderverpleegkundige - Franciscus Gasthuis (003)

Geplaatst op: 01-04-2017

24-36 uur per week

In Franciscus Gasthuis (Rotterdam) is binnen de afdeling Kindergeneeskunde een vacature ontstaan, voor de functie van kinderverpleegkundige voor 24 - 36 uur per week. Daarnaast is het ook mogelijk om op flexibele basis te werken

Afdelingsinformatie

De Kinderafdeling van Franciscus Gasthuis heeft sinds vorig jaar het kwaliteitskeurmerk de 'Gouden Smiley' en hier zijn wij trots op! De afdeling biedt plaats aan zestien patiŽnten in de leeftijdsgroep van 0 tot 18 jaar. Per dag kunnen ook nog vijf dagbehandelingen worden gepland. De afdeling Neonatologie heeft 20 bedden waarvan 6 Post IC/ HC bedden. Op deze afdeling bieden we High Care aan een dynamische en kwetsbare patiŽntgroep. Betrokkenheid bij het kind en de ouders, deskundigheid en zelfstandigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit doen we met een hecht, gemixt en zeer professioneel team. We zijn niet bang om 'de vraag achter de vraag' te stellen en streven continu naar kwaliteit.

Functie-informatie

Als kinderverpleegkundige bij Franciscus Gasthuis werk je op de Kinderafdeling of de afdeling Neonatologie. Ook is het mogelijk om op beide afdelingen te werken, wat jouw functie nog afwisselender maakt. In je functie stel je voortdurend prioriteiten om de zorg voor de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. Veiligheid voor de kinderen is zeer belangrijk en je handelt bij wijzigingen in de toestand van de patiŽnt. Ouderparticipatie is een onderdeel van je werk. Je geeft richtlijnen en aanwijzingen aan leerling verpleegkundigen en verpleegkundigen die de specialistische opleiding volgen.

Functie-eisen

Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren, met passie voor het vak. Je bent in het bezit van een diploma mbo of hbo verpleegkunde, aangevuld met het diploma Specialistische Vervolgopleiding Kinderverpleegkunde (SVK). Je hebt bij voorkeur minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie maar dit is geen must. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Naast arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen en een goed salaris (FWG 50, max. Ä 3.363,- ) bieden wij je nog veel meer. Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen en bieden daarom:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • direct een vast contract;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;
  • een arbeidsovereenkomst tussen de 24 en 36 uur per week of een flexibele arbeidsovereenkomst, afhankelijk van jouw wensen.
  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit;
  • elk jaar een knalfeest - Franciscusfeest, stoelmassages en regelmatig leuke activiteiten;
  • een aantrekkelijke welkomstbonus, bij aanbrengen via een Franciscus-collega.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Belia Quak, afdelingsmanager, 010-4616369.

Opmerkingen

Het is altijd mogelijk om mee te lopen op de afdeling. Solliciteren op deze vacature kan via het sollicitatieformulier. Liever persoonlijk in gesprek? Reageer via Whatsapp 06-19068766 en onze recruiter Charlotte neemt binnen 48 uur contact met je op!

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina