Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

anesthesiemedewerker (244)

Geplaatst op: 30-05-2017

24-36 uur per week

In Franciscus Gasthuis & Vlietland (Rotterdam & Schiedam) is binnen de afdeling Anesthesiologie een vacature ontstaan voor de functie van anesthesiemedewerker voor 24 - 36 uur per week.

Functie-informatie

Het operatiekamercomplex binnen Franciscus Gasthuis, bestaat uit tien operatiekamers, waarvan drie endosuites en een gecombineerde holding/ recovery. Het operatiekamercomplex binnen Franciscus Vlietland bestaat uit acht operatiekamers en een holding/recovery. Op onze locaties worden operaties verricht in alle specialismen, met uitzondering van open-hart en hersenchirurgie. Dit alles gebeurt onder goede arbeidsomstandigheden en een fijne werksfeer. Tussen de twee locaties wordt er nauw samengewerkt. Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de overdracht van kennis en vaardigheden aan collega's en leerling anesthesiemedewerkers. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het afdelingsbeleid. Werken als anesthesiemedewerker in Franciscus Gasthuis & Vlietland betekent werken in een professionele, klantgerichte organisatie. Er wordt gewerkt met uitstekende apparatuur en minstens zo belangrijk, in een collegiaal team!

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste gediplomeerde anesthesiemedewerker die toe is aan een nieuwe uitdaging. Kandidaten die in de afrondende fase van de opleiding anesthesiemedewerker zitten worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken en jouw kennis en ervaring met collega's te delen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 55, max. Ä 3.774,-, bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • direct een vast contract wanneer je in het bezit bent van een diploma Anesthesiemedewerker;
  • (bij)scholing en aandacht voor ontwikkeling;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness en fietsregeling;
  • stoelmassages, een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest en gezellige activiteiten;
  • fijne werksfeer, gepassioneerde collega's en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer D. Mark, afdelingsmanager anesthesie FV, 010-8933261.

Opmerkingen

Direct solliciteren kan via het sollicitatieformulier. Liever persoonlijk in contact? Stuur een Whatsapp naar de Recruiter via het telefoonnummer 06-19068766. We nemen binnen 48 uur contact met je op!

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina