Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

SEH-verpleegkundige - Franciscus Gasthuis & Vlietland

Geplaatst op: 21-10-2016

16-36 uur per week

In Franciscus Gasthuis & Vlietland is op beide locaties binnen de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) een uitdagende vacature voor: SEH-verpleegkundige, 16 - 36 uur per week (afhankelijk van jouw wensen), onbepaalde tijd, locatie Rotterdam en Schiedam. Een kleiner contract is bespreekbaar indien je werkzaam wilt blijven in een andere acute setting buiten Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Afdelingsinformatie

De SEH is een dynamische en uitdagende afdeling. Jaarlijks worden er per locatie zo'n 28.000 patiŽnten van verschillende zorgzwaarte, specialismen en complexiteit door een multidisciplinair team opgevangen. Bij binnenkomst wordt elke zorgvrager met behulp van het Manchester Triage Systeem op urgentie beoordeeld. In Franciscus Vlietland (Schiedam) beschikt de SEH over 14 behandelplaatsen, waarvan 2 traumakamers zijn. Overdag werken er gespecialiseerde SEH-artsen. Buiten kantoortijden is er een huisartsenpost aanwezig waar patiŽnten naar toe kunnen worden doorverwezen. Voor 2017 staat er een verbouwing van de afdeling in de planning en wordt er op de afdeling veel aandacht geschonken aan vernieuwing en verbetering. In Franciscus Gasthuis (Rotterdam) is in maart 2015 een Spoedpost geopend waarbij patiŽnten zich voor zowel de huisarts als voor de SEH bij ťťn loket aanmelden. De SEH beschikt over 13 behandelplaatsen en een observatorium van 6 bedden die in de avonduren door een SEH-verpleegkundige wordt bemand. De gespecialiseerde SEH-artsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig. Ook zijn er SEH-artsen in opleiding werkzaam.

Functie-informatie

Als SEH-verpleegkundige bij Franciscus Gasthuis & Vlietland vorm je samen met je collega's een hecht team. Samen hebben jullie ťťn gezamenlijk doel: de patiŽnten en diens naasten zo goed mogelijk opvangen in acute situaties. De lijnen zijn kort en dit zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen. Je krijgt te maken met slachtoffers van grote en kleine ongevallen en zorgvragers van alle specialismen in acute situaties. Een duobaan, waarbij je zowel op de SEH als op de IC werkt is mogelijk als je over beide specialistische diploma's beschikt. Je levert een actieve bijdrage aan het vakgebied en ontwikkelingen.

Functie-eisen

Je bent een zorgprofessional in hart en nieren. Je weet dat het op de SEH hard werken is, maar ůůk dat het team altijd voor elkaar klaar staat. En zo ben jij ook! Geen dag is hetzelfde en daarom kun je als geen ander prioriteiten stellen. Natuurlijk ben je in het bezit van een diploma SEH-verpleegkunde. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een optimale samenwerking tussen beide locaties.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 55, max. Ä 3.774,-, bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • direct een vast contract voor 16 - 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling in ons topklinische ziekenhuis;
  • stoelmassages, een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest en gezellige activiteiten;
  • fijne werksfeer, gepassioneerde collega's en een hoge teamspirit;
  • de mogelijkheid op een duobaan op zowel de IC als de SEH, indien je over beide specialistische diploma's beschikt;
  • een aantrekkelijke welkomstbonus en een arbeidsmarkttoeslag.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw G. Bakker, afdelingsmanager SEH, 010-8935016 of de heer A. Niessen, afdelingsmanager SEH, 010-4616735.

Opmerkingen

Het is mogelijk om een dag mee te lopen om een nog beter beeld te krijgen van de functie, het team, de sfeer en de locaties! Direct solliciteren? Via onderstaande sollicitatiebutton ontvangen we graag je CV en motivatie. Liever persoonlijk in gesprek? Solliciteer via Whatsapp (0619068766) en we nemen binnen 48 uur contact met je op!

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina