Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

IC-verpleegkundige - Franciscus Gasthuis & Vlietland (100)

Geplaatst op: 01-01-2017

24 - 36 uur per week

In Franciscus Gasthuis & Vlietland is op beide locaties binnen de afdeling Intensive Care (IC) een uitdagende vacature voor: IC verpleegkundige, onbepaalde tijd, locatie Rotterdam en Schiedam. Een kleiner contract is bespreekbaar indien je werkzaam wilt blijven in een andere acute setting.

Afdelingsinformatie

De Intensive Care van Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt topklinische zorg en is dynamisch en zeer modern geoutilleerd. Kwaliteit, zorg en veiligheid voor de patiŽnt staan centraal. Op locatie Vlietland is de Intensive Care afdeling uitgerust met 8 IC bedden waarvan 6 met beademingscapaciteit. Op jaarbasis worden hier circa 800 patiŽnten opgenomen. Met een hecht enthousiast team bestaande uit 5 intensivisten en 32 medewerkers verzorgen wij de intensieve zorg voor deze patiŽnten en hun naaste familie. TraumapatiŽnten worden niet op deze afdeling opgenomen, maar worden doorverwezen naar Franciscus Gasthuis. De zeer moderne Intensive Care van locatie Gasthuis is uitgerust met 16 bedden met uitgebreide mogelijkheden voor beademing, dialyse en monitoring. Er zijn in totaal 8 intensivisten en 60 medewerkers werkzaam. Sinds januari 2015 zijn beide ziekenhuizen gefuseerd. In samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum en het Maasstad Ziekenhuis verzorgen wij de Mobile Intensive Care Unit (MICU) voor de regio. Op beide ziekenhuislocaties is ruimte voor nieuwe collega's.

Functie-informatie

Als IC verpleegkundige draag jij samen met de intensivist zorg voor de opvang en behandeling van de instabiele patiŽnt welke kwalitatief hoogstaande zorg nodig heeft. Samen met de collega IC verpleegkundigen participeer jij in een reanimatie- en SIT-team (Spoed Interventie Team) binnen het ziekenhuis. Een duobaan, waarbij je zowel op de IC als op de SEH werkt is mogelijk als je over beide specialistische diploma's beschikt. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het vakgebied en ontwikkelingen.

Functie-eisen

Je bent een zorgprofessional in hart en nieren. Je weet dat het op de IC hard werken is, maar ůůk dat het team altijd voor elkaar klaar staat. En zo ben jij ook! Natuurlijk ben je in het bezit van een diploma MBO/HBO Verpleegkunde, aangevuld met de opleiding IC verpleegkundige. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan de samenwerking tussen beide locaties. Daarnaast ben je stressbestendig, zorgvuldig en doortastend.

Arbeidsvoorwaarden

Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed salaris: FWG 55, max. Ä 3.774,-, bieden wij je nog veel meer. Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen en bieden je daarom:

  • direct een vast contract voor 24 - 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen;
  • een interessante welkomstbonus bij indiensttreding en een arbeidsmarkttoeslag;
  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling, zo bieden wij bijvoorbeeld de opleiding Ventilation Practitioner of Circulation Practitioner (zie vacature);
  • stoelmassages ter ontspanning;
  • elk jaar een knalfeest - Franciscusfeest en regelmatig leuke activiteiten;
  • de mogelijkheid om zowel op de SEH als de IC te werken;
  • gezellige werksfeer, leuke collega's en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Han Vlielander, Afdelingsmanager IC Franciscus Vlietland, 010 - 893 3141 of Lisette van Beusekom, Afdelingsmanager IC Franciscus Gasthuis, 010 - 461 7148.

Opmerkingen

Het is ook mogelijk om een dag mee te lopen om een nog beter beeld te krijgen van de functie. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier. Liever persoonlijk in gesprek? Solliciteer via Whatsapp (0619068766) en we nemen binnen 48 uur contact met je op!

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina