Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

gipsverbandmeester (flex)

Geplaatst op: 01-07-2014

uur per week, Pool

Ben jij een gediplomeerd gipsverbandmeester en op zoek naar een mooie baan op een dynamische afdeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Afdelingsinformatie

De gipskamer is onderdeel van het chirurgisch behandelcentrum (CBC). De gipsverbandmeesters werken ten behoeve van het CBC, de Orthopedie, Neurochirurgie, Plastische Chirurgie, en het multidisciplinair voetspreekuur. Ook worden in de kliniek, op de spoedeisende hulp en de operatiekamers werkzaamheden verricht. Samen met de verpleegkundigen en doktersassistenten wordt in een goede werksfeer patiŽntenzorg verleend.

Functie-informatie

Als gipsverbandmeester in het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis behandel je dagelijks zo'n 50 zorgvragers op de gipskamer. Je legt in opdracht van een arts zelfstandig (im)mobiliserende, corrigerende en ondersteunende voorzieningen aan bij patiŽnten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Daarnaast zorg je voor de controle en verwijdering van deze voorzieningen. Het informeren en adviseren van de patiŽnt is hierbij van belang. Ook assisteer je de medisch specialist bij het reponeren van fracturen en luxaties (in sommige gevallen doe je dit zelfstandig) . Naast de zorg voor de patiŽnt verzorg je lessen voor arts- en operatieassistenten en verpleegkundigen en begeleid je leerling gipsverbandmeesters tijdens hun opleiding.

Functie-eisen

Naast een afgeronde opleiding tot gipsverbandmeester beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is conform cao ziekenhuizen. Er is een verregaande samenwerking met de gipskamer van het Vlietlandziekenhuis waarbij onder andere uitwisseling plaats gaat vinden van protocollen, werkwijzen en personeel. Je bent bereid om op verzoek je beschikbaar te stellen voor werkzaamheden in het Vlietlandziekenhuis.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Nieuwveld, afdelingsmanager chirurgisch behandelcentrum.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina