Werken bij Franciscus

Vergelijkbare vacatures

endoscopie-assistent (flex) - Franciscus Gasthuis (017)

Geplaatst op: 12-01-2017

uur per week

In Franciscus Gasthuis (Rotterdam) is binnen de afdeling MDL een vacature ontstaan voor de functie van Endoscopie-assistent/verpleegkundige MDL op flexibele basis.

Functie-informatie

Door de samenvoeging van klinische bedden, dagbehandeling, scopie kamers en de reiniging is er binnen Franciscus Gasthuis een MDL centrum ontstaan waar we trots op zijn! Hier bieden wij, met een topteam, optimale zorgcontinuÔteit en kwaliteit aan onze MDL patiŽnten. De endoscopie afdeling is onderdeel van het MDL centrum binnen de zorgeenheid Interne Specialisme. Het MDL centrum bestaat uit een scopie centrum (met vijf scopie kamers, ťťn functiekamer en een reinigingsruimte), 17 klinische bedden en 12 plaatsen voor dagbehandeling. Binnen het scopie centrum zijn MDL- en longartsen werkzaam. Als endoscopie-assistent assisteer je de medisch specialisten bij medisch technische verrichtingen zoals o.a. gastro-, colono-, broncho- en endoscopieŽn, EUS- en EBUS-procedures en ERCP's op het behandelcentrum. Je begeleid de patiŽnt voor, tijdens en na het onderzoek. Het scopie centrum kent een 4x9-urige werkweek.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een mbo- of hbo-diploma Verpleegkunde, aangevuld met een diploma endoscopie-assistent. Enige werkervaring in een (soort)gelijke functie is vereist. Je bent een enthousiaste en flexibele collega.

Arbeidsvoorwaarden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiŽnten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 50, max. Ä 3.363,- bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;
  • een flexibele arbeidsovereenkomst;
  • stoelmassages, een jaarlijks knalfeest - Franciscusfeest en gezellige activiteiten;
  • fijne werksfeer, gepassioneerde collega's en een hoge teamspirit.

Interesse?

Je kunt direct online solliciteren via het digitale sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw C. Breugem, afdelingsmanager 010-46 164 07.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collegaís. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature past bij mij!

Solliciteer dan voor deze vacature of opleiding.

Deel deze pagina

Print deze pagina