Werken bij Franciscus

Loopbaan en ontwikkeling

Francsicus Gasthuis & Vlietland is een ambitieus ziekenhuis. In het bereiken van die ambities is een belangrijke rol weggelegd voor de mensen die bij ons werken en/of leren.

Jouw ontwikkeling in de praktijk

We investeren continu in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Dit doen we door middel van ons uitgebreide aanbod van beroepsopleidingen en door gerichte bij- en nascholingen. Jaarlijks ben je in gesprek met je leidinggevende over je functioneren, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Bij uitstek het moment om jouw verwachtingen en wensen ten aanzien van je loopbaan kenbaar te maken.

Francsicus Gasthuis & Vlietland heeft een apart ‘expertisecentrum’ voor alle opleidingsgebonden vragen: de Franciscus Academie. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van de deskundigen van de Franciscus Academie om met je mee te denken over je ontwikkeling én je te ondersteunen bij het zetten van de juiste stappen in je loopbaan. Ook kan je je via de Franciscus Academie opgeven voor één van de vele interne bij- en nascholingen.

Heb je vervolgens een opleiding gevonden die goed bij je past? Dan maken we duidelijke afspraken met elkaar als het gaat om de vergoeding van studiekosten en de tegemoetkoming van studietijd.

In welke richting gaat jouw loopbaanpad?

Om medewerkers te helpen met het maken van de juiste keuzes, kunnen ze een beroep doen op een loopbaanadviseur. Ook als medewerkers nog niet precies weten in welke richting ze zich verder willen ontwikkelen, denken we graag met ze mee. Veel of weinig begeleiding nodig? Je staat zelf aan het roer van je eigen loopbaan, dus je spreekt af welke vorm van begeleiding bij jou past.

Deel deze pagina

Print deze pagina